2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

3. marraskuuta 2010

Lapaskuun 1. pari uunista ulos :)


Tässäpä kuukauden avaus osaltani:
Nämä lapaset tuli ihan itselle ja lankana on Novita 7 veljestä Jättiraita (joku ikivanha kaapista löytynyt kerä) + Novita Rose Mohair. Lapasista tuli aivan ihanan pehmoiset, mutta silti todella lämpimät ja tiiviin pinnan ansiosta varmasti myös tuulenpitävät.

Tästä on hyvä jatkaa :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat... se rose mohair ilmeisesti kulkee sen jättiraidan kanssa mukana... Taidan myös kokeillä kun rose mohairia on jämiä jäljellä. Kiitokset vinkistä :)
t. samarny

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit lapaset ja varmasti lämpimät! Saanko udella millä silmukkamäärillä olet nämä tehnyt?
Itse olen tällainen aloitteleva lapastelija :)

Miia kirjoitti...

Kyllä eli kumpikin lanka kulkee koko ajan yhtäaikaa työssä mukana. Samarny olepas vain hyvä vinkistä :) Näissä lapasissa on silmukoita yhteensä 34 ja mahtuu hyvin aikuisen naisen pienehköön käteen. Puikot olivat muistaakseni nro 4.5 joilla kudoin. Tämä on niin ihanaa kun saa jakaa omia ideoita ja vastaavasti toisilta saa paljon uusia vinkkejä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Miia! Taidan kokeilla kunhan saan elämäni ensimmäiset lapaset alta pois. Minulla kun sattuu olemaan 7-veikkaa ja Rose Mohairia isot kasat varastossa ja lämpimille lapasille kova tarve. Olet ihan oikeassa, tämä on ihanaa antaa ja saada vinkkejä, sitä yhdessä tekemisen iloa :)