2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

31. lokakuuta 2008

Blogikutsuja matkalla + edit ma

Vau, onpas meitä paljon! Ihania esittelyjä ja enää reilu tunti aloitukseen.
Itse tosin aion aloittaa vasta huomenna, en sentään aio valvoa yli puolen yön, ainakaan tarkoituksella :).

Jokunen matkaan lähetetty blogikutsu odottaa vielä vastausta. Joku voi toki olla netin ulottumattomissa tai haluaa muuten kirjautua mukaan vasta myöhemmin, mutta toiset ehkä malttamattomina odottavat blogikutsua.

Tumpputupaan kutsutuista:
Ipa ja Sini Helmi, teille on vielä kutsut odottamassa. Mikäli kutsua ei ole sähköpostissa näkynyt, lähettäkää minulle varmuuden vuoksi vielä viestiä ja sähköpostiosoitteenne!

Kinnaskoppaan kutsutuista vielä 1 nimi puuttuu: Sirpale, mikäli kutsua ei ole postiisi kuulunut, laitatko minulle viestiä ja varmuuden vuoksi sp-osoitteesi vielä uudelleen.


Jos kutsu löytyy postilaatikostanne, asia on OK!Paikoillenne, valmiit................

Kutsuista vielä

Kutsut on siis lähetetty kaikille niille ilmoittautuneille, jotka listaltani löytyvät. Suurin osa onkin jo kirjautunut omaan Vantusblogiinsa, jokunen kutsu siellä blogien asetuksissa vielä odottelee vastauksia.
On ollut tosi hauskaa lukea esittelyjä ja mietteitä siitä, miten aiotte lapasteluun osallistua.


Mikäli olet mielestäsi ilmoittautunut mukaan, mutta kutsua ei vieläkään kuulu, tarkista ensin pääblogin vasemmassa reunassa oleva Lapakuun osallistujalista. Jos nimesi on siellä, kutsun olisi pitänyt jo lähteä. JOS nimeä ei näy listalla, ilmoittautuminen on sittenkin saattanut kadota matkan varrella.

Kuten tunnettua, sähköpostit katoavat helposti. Osoitteisiin myös lipsahtaa helposti virheitä, pisteitä katoaa, pilkkuja tai muuta ylimääräistä ilmaantuu matkan varrella.
Lista oli huikean pitkä ja sinne on saattanut siis eksyä painovirheitä. Ainakin yksi paikaltaan tipahtanut piste on jo löytänyt paikkansa ja kutsu singahti heti sen jälkeen perille :).

Ottakaa siis nyt rohkeasti yhteyttä minuun tai apuemoihin, mikäli ilmoittautumisessa on jotain epäselvää.

Minua voi huhuilla myös blogissani tai s-postilla; helminalle_4 ät hotmail.com tai huikkaamalla suoraan tänne Lapaskuun kommetteihin.

Toki kutsun voi aktivoida myöhemminkin, mutta mukavaa olisi, jos saisimme nämä alkuseremoniat pian ajan tasalle eikä kukaan jäisi rannalle jonkun ilmoittautumissekaannuksen vuoksi.


Terv.
Helmis, jolla Minttumaari paria riviä vaille valmiina ja yksi nuken makuupussi vielä tilauksessa ennen lapassilmukoiden luontia...

30. lokakuuta 2008

Hui hai!

Nyt on kutsut lähetetty!

Kaikille Lapaskuuhun ilmoittautuneille pitäisi siis olla blogikutsu odottamassa ilmoittamassanne sähköpostiosoitteessa.

Mikäli tämän päivän kuluessa ei kutsua kuulu, eikä sitä löydy myöskään roskapostisuodattimista, huhuilkaa mulle tänne Lapasblogiin tahi suoraan sähköpostiini helminalle_4 ät hotmail.com!

Osallistujia on 129. En siis ollenkaan ihmettelisi, vaikka listoja laatiessa ja niitä kopioidessa ja blogiin siirtäessä olisi joku napsautus- tai painovirhe päässyt mukaan lipsahtamaan.Olette suurenmoisesti tervetulleita lapastelemaan! Lauantaina alkaa lapastelu. Nyt voitte mieluusti jo esitellä itsenne omassa Lapasblogissanne ja lauantaista lähtien sitten raportoida marraskuun aika tehdyt lapasenne, hanskanne, rannekkeenne jne.

29. lokakuuta 2008

Ihan pian!

Avasin eilen illalla kaksi alablogia lapastelijoille. Helin ehdotuksesta alablogien nimet ovat nyt Kinnaskoppa ja Tumpputupa.
Hienot nimet, vai mitä!
Muitakin hyviä ehdotuksia tuli, kiitos kaikille nimiehdotuksia tehneille!!

Siis meillä on nyt Kinnaskoppa ja Tumpputupa.
Kinnaskopassa apuemännöivät Villasukka ja Niina, Tumpputuvassa apuemännöivät Ixu ja Anna.

Lapaskuu on edelleen pääblogi, josta löytyvät kaikkien osallistujien nimet ja yhteys blogeihin.

Pääblogissa tiedotetaan lapaskuun asioista ja toivon mukaan kirjanpitokin pysyy suunnilleen ajan tasalla. Tilastoinnin suhteen olen toiveikas, mutta ehkä hieman skeptinen, sillä ainakin kahtena aiempana vuotena lapasia on syntynyt kerta kaikkiaan niin paljon, etten minä aikanaan ihan täsmälleen tainnut laskuissa pysyä. Tällä kertaa tosin apuemojen tarkkaavaisuus saattaa auttaa asiaa :)?

Ensimmäiset kutsut ovat jo lähteneet apuemoille. Pääsette sisustamaan ja hääräämään blogeissa, kun olette vastanneet kutsuun ja sen jälkeen olen lisännyt teille emo-oikeudet.
Olen välillä poissa paikalta lasten kuljetuspuuhissa, mutta yritän kyllä seurata tilannetta.

-------------

Marelo on luvannut lahjoittaa 1 yllätyspalkinnon kaikkien osallistujien kesken arvottavaksi. Kiitos lahjoituksesta!
Minä myös lahjoitan yhden palkinnon arvottavaksi kaikkien niiden kesken, jotka saavat aikaan vähintään yhdet lapaset.


Tämä ei ole kilpailu. Pidetään siis hauskaa tumppujen ja kintaitten parissa, kokeillaan uusia malleja ja ohjeita, annetaan vinkkejä hyvistä lapasnikseistä toisillemme.
Pidämme kuitenkin kirjaa yhteislukumäärästä, sillä onhan hauska tietää, miten paljon kädenlämmittimiä saamme kuukauden kuluessa aikaan tällä joukolla.

Laskentaa auttaa, jos raportissa ilmoitatte selvästi tunnisteiden avulla, minkälaiset kädenlämmittimet olette saaneet valmiiksi!! Lukumäärästä voitte myös itse pitää pientä kirjanpitoa.

-------------

Blogikutsuja saattaa jo tänään illalla lähteä liikkeelle, viimeistään kuitenkin huomenna ja ylihuomenna pitäisi kaikkien ilmoittautuneiden saada ilmoittamaansa sähköpostiin kutsu.

Seuratkaa ko. kutsua, kirjautukaa Bloggerin käyttäjäksi ja heti sen jälkeen voitte esitellä itsenne, lapastaktiikkanne ja kertoa, millaisia mietteitä teillä on vaikkapa lapassaaliin suuruudesta.

Lapastelu alkaa siis virallisesti marraskuun 1. päivänä, joten sen jälkeen aloitetut lapaset tulevat mukaan laskuihimme.
Toivottavasti saamme paljon lämpimiä etutassunlämmikkeitä aikaan marraskuun aikana.


Lapastelemisiin!

Helmis

27. lokakuuta 2008

Kohta se alkaa!

Onpas tämä hauskaa! Lapaskuuhun on jo ilmoittautunut 115 henkilöä. Mukana on wanhoja tuttuja, aika monta sellaistakin, jotka ovat olleet jokaisessa Lapaskuussa mukana.
Mukana on myös uusia tuttavuuksia, ja onkin tosi hauskaa käydä visiitillä uusien blogituttujen luona.
Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita Lapaskuu-tempaukseen!

Koska ilmoittautuneita on jo nyt enemmän kuin sata, perustan tässä ihan lähiaikoina kaksi ns. sivublogia ja kutsuja niihin alkaa lähteä vähitellen.
Meillä kun ei oikein koskaan tiedä, milloin se sopiva bloggausaika on, en laita tähän nyt mitään sen tarkempia aikatauluja :).

JOka tapauksessa tämän viikon kuluessa uudet blogit aukeavat ja sen jälkeen blogikutsuja alkaa tipahdella sähköpostilaatikoihinne.

Apuemäntiä tulee kaksi kumpaankin sivublogiin ja tämä olkoon jatkossa Pääblogi, jossa on lapaskuun infoa ja muuta yhteistä asiaa.
Ehdottaisinkin, että Ixu ja Anna ovat toisen sivublogin apuemot ja Villasukka ja Niina toinen apuemopari, sopiiko teille tämä jako?
Jaoin apuemot nyt ihan sen perusteella, että kummassakin parissa toinen on Bloggerin käyttäjänä jo aiemmin tutustunut vähän enemmän tämän Bloggerin käyttöön. En ollenkaan epäile, etteikö tämä kaikilta tasaväkisesti sujuisi, mutta kunhan nyt jonkun jakoperusteen tähän keksaisin :).

Onko muuten jollain mielessä ehdotuksia sivublogien nimiksi?
Itselläni tässä yhdet nimiehdotukset on jo olemassa, mutta jos jollekin tulee joku hauska lapasiin liittyvä nimipari mieleen, niin saapi ehdotella!


Pian on jo aika hioa lapaspuikot valmiiksi ja etsiä kasa hyviä lapasohjeita - joita Niina onkin jo kerännyt tuonne sivupalkkiin - ja tietysti varata iso kasa erityisiä lapaslankoja valmiiksi!


Heti kun saatte blogikutsun, voitte vallan villisti ja vapaasti käyttää postaamisoikeuttanne vaikkapa esittelemällä itsenne ja lapastelutaktiikkanne.
Kysykää, jos on jotain kysyttävää.

Lapastelemisiin....