2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

9. joulukuuta 2010

Finaalissa

Hei kaikki lapastelijat!
Mahdottoman avulias ja toimelias apuemomme MariJ on siis laskenut lapaset. Lähes 300 paria erilaisia kädenlämmittimiä saimme aikaan kuukauden aikana, hienoa!!
Kiitos Marille suuresta avusta koko turnauksen/tempauksen aikana, olet ollut todella korvaamaton ja tehokas.
Kiitos myös Outille avustasi!
Meillä kotona on sairasteltu oikein urakalla koko marraskuu, joten apuemoilu tuli minulle todella tarpeeseen ja olen siitä tosi kiitollinen. Kiitos vielä kerran!

Lapastelun alkaessa Marelo lupasi lahjoittaa "jotain makiaa" arvottavaksi ja meikäläinen pääemon ominaisuudessa myös lahjoittaa yhden pikkupaketin arvottavaksi.

Arvonta on nyt suoritettu ja arvonnan tulos tulee tässä: HopeaMuffinssi on voittanut Marelon lahjoittaman palkinnon ja Pirena on voittanut oman palkintoni.

Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos vielä kaikille osallistujille mukanaolosta!

Ilmoittelen voittajille illan aikana, niin voimme vaihtaa osoitetietoja. Nyt odottaa nälkäinen katras sapuskaa kyökissä ;).

6. joulukuuta 2010

Lapaskuun yhteissaldo

Hei vaan!

Helmiksen kanssa sovimme, että apuemo saa tällä kertaa ilmoittaa Lapaskuun loppusaldon, kun olen noista lukemista koittanut pitää vähän kirjaa. Tähän mennessä varmastikin suurin osa lapasista on tänne raportoitu, joten uskaltanen ilmoittaa loppusaldon olevan noin 295 kädenlämmitinparia! :) Lukema on "noin" siksi, että olen saattanut laskea jotkut lapaset kahteen kertaan tai jättää jotkut vahingossa huomiotta, mutta eiköhän tuo kuitenkin ole suunnilleen lähellä totuutta. ;) Upea saldo joka tapauksessa! :) Ja jos joku ei ole vielä ehtinyt raportoida lapasiaan, niin saa raportoida tämän jälkeenkin, muutetaan sitten tuota lukemaa jos on tarvetta. :)

Kiitos lapastelijoille vielä kerran ja hyvää itsenäisyyspäivää! :)

5. joulukuuta 2010

Ei mitään valmista...

Miulle kävi nyt ohraisesti. Lapasia olen kyllä neulonut - neljät ovat kesken, mutta yhtään paria en saanut valmiiksi. Miulla venyi Sukkasato pitkäksi ja pääsin lapastelemaan vasta kuun puolivälissä.

Olen kuitenkin ihaillut muiden valmiita lapasia.
Rauhaisaa joulun odotusta kaikille!