2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

31. lokakuuta 2009

Rakkaat lapastelijat!

Kiitos kaikille ilmoittautumisista!

On kyllä ihan hurjan hauskaa taas ryhtyä lapastelemaan. Kahden kuukauden sukkasatoilun jälkeen on mukavaa vaihtelua lämmittää käsiä välillä!
Mukana näyttää olevan paljon vanhoja tuttuja, moni on tainnut olla mukana ihan joka kerta. Hauska "nähdä" teitä kaikkia!
Yhtä hauskaa on huomata, että mukana on myös ensikertalaisia lapastelijoita. Tervetuloa!

Ilmoittautumisia on lauantai-iltaan mennessä tullut n. 80, joten mahdumme mukavasti tänne samaan blogiin.


Pitemmittä pulinoitta alan seuraavaksi lähetellä teille kutsuja sähköpostiin, toivottavasti ehdin ne kaikki tämän illan aikana saada liikkeelle.
Kun löydät kutsun, klikkaile itsesi sisälle Bloggeriin ja ensimmäisen postauksen ja esittelyt voit aloittaa vaikka saman tien.
Sukkasatoblogissa on muuten Kaisa-emon hyvät ja selkeät ohjeet niille, jotka eivät ole ennen Bloggeriin kirjoittaneet

Jos kutsua ei huomisen sunnuntain aikana löydy ilmoittamastasi sähköpostilaatikosta, ota rohkeasti yhteyttä. Joskus ne postit vähän lentelee omille teilleen, jos vaikka sattuu pieni painovirhe asialle, tai olen kopsannut osoitteen väärin.

Sitten vaan hauskaa lapastelua kaikille!! Huomenna se alkaa!

... Edit klo 22.26:
Kutsut on lähetetty kaikille, jotka ovat joko tänne blogiin tai mulle sähköpostiin ilmoittautuneet.
Ihana pitkä lista, toivottavasti ei tullut paljon naputteluvirheitä.
Nopeimmat ovatkin jo kirjautuneet, loputkin 77 löytänevät kutsun sähköpostilaatikostaan.
editedit,
metsästin vielä pari sp-osoitetta. Toivottavasti nyt on kaikille kutsu matkalla :).

--

27. lokakuuta 2009

Marraskuu on Lapaskuu

Lapaskuu alkaa taas!

Voit ilmoittautua tämän postauksen kommentteihin, mikäli haluat mukaan Lapaskuuhun marraskuussa 2009.


Ilmoita sähköpostiosoite, johon kutsu lähetetään.
Ilmoita nimimerkki, jolla osallistut.
Ilmoita blogisi nimi ja osoite, mikäli sinulla on blogi.

Ilmoittautua voit tämän viikon ajan ja Lapaskuu kestää 1.-30.11.2009.

Marraskuun ajan siis neulomme yhdessä ja erikseen kaikenlaisia kädenlämmittimiä. Isoja, pieniä, tumppuja, lapasia, rannekkeita, sormikkaita, pitseillä, palmikoilla, raidoilla tai ilman! Marraskuun pimeydessä ja kalseudessa on hyvä syy iloita kaikista lämmittävistä, hauskoista, kauniista, kirjavista ja ihanista käsiasioista.

Jos osallistujia on alle sata, mahdumme kaikki yhteen blogiin. Jos ilmoittautujia tulee enemmän kuin sata, meidän pitää jakautua kahteen blogiin. Viime vuodelta onkin jo olemassa sekä Tumpputupa että Kinnaskoppa.

Viikonlopun aikana lähetän blogikutsut ja heti kutsun saatuanne voitte esitellä itsenne ja lapassuunnitelmanne. Sunnuntaina saakin jo aloittaa ensimmäiset lapaset :).

PS. Tänä vuonna Pääemo ei suorita lapaslaskelmia. Jos joku itseksensä innostuu laskeskelemaan valmistuneita lapasia ynnä muita tumppuloita, niin sekin kyllä sopii. Mutta pääasia on yhdessäneulomisen ilo ilman tarkempia laskelmointeja :).


Muuten voisinkin alkaa heti kutsujen lähettämisen, mutta katsotaan nyt ensin, montako lapasblogia tarvitaan. Toisaalta olisi kyllä huomattavasti helpompi jatkaa entisillä blogeilla, mutta koska osallistujat kuitenkin ainakin osittain vaihtuvat, on sittenkin helpompi aloittaa uudet lapastelut tyhjästä blogista. Toki kaikki entiset raportit jäävät blogeihin näkyviin, joten sinne vaan entisiä lapasia ihastelemaan ja ideoita etsiskelemään!!

HUOM! Mikäli et halua sähköpostiosoitteesi näkyvän julkisesti, voit lähettää ilmoittautumisen myös sp-osoitteeseeni: helminalle_4 (ät) hotmail.com
(poista välit).

Tervetuloa lapastelemaan!!
.