2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

18. lokakuuta 2008

Lapasohjeista sananen

Heissan puolestani !

Innokas apuemäntä on jo "lapastuksissaan", että on kerännyt jonkin verran ohjeita tuonne sivuun. Nyt olisin kiitollinen, onnellinen ja innoissani, mikäli huomaatte pahoja puutteita listastani. Novitan sivuja en sinne laittanut, koska se vaatii kirjautumisen.
Heittäkää tähän linkillä tai säpöllä minulle
pieni-iloinen at luukku piste com.

KIITOS!!

Eikun vielä hetken maltamme mielemme, ja ohjeita vaan keräämme....

Moi!

Osallistujalista sen kun pitenee. Hieno juttu, viimeksi listalla oli jo lähes 80 lapastelijaa, tänään en ole vielä listaa päivittänyt, mutta ilmoittautumisia on tullut yhä lisää.

Kahdelle apuemolle olen laittanut jo kutsut. Niina on luvannut koota meille listaa lapasohjeista ja Ixu askarteli Ravelryyn (klik) Lapasryhmän ajatustakin nopeammin.
Kiitos!


Muillekin apuemoille riittää kyllä töitä :). Kunhan kutsujen aika tulee ja etenkin, jos jaamme lapastelijat kahteen blogiin, niin vipinää varmasti riittää.

Muille en ole vielä kutsuja lähettänyt. Älkää siis huolestuko, vaikkei kutsuja ole kuulunut. Sivupalkin listaa pyrin päivittämään vielä tänä iltana, mutta jos muiden kuin ihan viimeksi ilmoittautuneiden osalta huomaatte jotain virheitä tai puutteita, huikatkaa rohkeasti.

Hei taas lapasblogista, neulomisiin!

Helmis

Ravelry -ryhmä lapastelijoille

Tässä aikani kuluksi väkästin ryhmän tuonne "Räveltämöön", joten kaikki halukkaat r-yhteisön jäsenen sinne vaan mukaan :)

http://www.ravelry.com/groups/lapaskuu

14. lokakuuta 2008

Väliaikatietoa + edit 19.10.

Viimeisin osallistujapäivitys sunnuntaina 19.10. klo 21.30. Mukana jo 88 lapastelijaa!!


Lapastelijoita on ilmoittautunut mukaan jo yli 50! Vau!

Päivitän ilmoittautuneiden listaa pikku hiljaa sivupalkkiin, mutta se on vielä kesken. Älkää siis suinkaan hämmentykö, jos omaa nimeä (linkki blogiin myös) ei siellä vielä näy. Toki, jos huomaatte virheitä linkeissä tai jotain muuta hämäräperäistä, huikatkaa ihmeessä! Kun naputtelee pitkää linkkilistaa, sinne sattaa hyvinkin pujahtaa jokunen pianovirhekin.


-------edit; lista poistettu------

Jos muuten jollain on tiedossa tempaukseen sopivia hyväntekeväisyyskohteita lapasille tai haluatte lahjoittaa jotain lapastelupalkinnoksi, ilmoitelkaa!


Jollekin tai vaikka kahdelle avuliaalle apuemolle olisi nyt tarjolla lapasohjeiden keräämistä! Kuka tai ketkä teistä haluaisi ottaa tehtäväkseen sellaisen listan laatimisen?

Muitakin töitä apuemoille on tiedossa (haa), mutta tuota ohjelistaa voisi ryhtyä laatimaan hetikin.
Tähän postaukseen voi siis ilmoittaa:
- hyväntekeväisyyskohteita
- arvontalahjoituksia
- lapasohjeita linkkivinkkeineen

ynnä muuta, ynnä muuta!

Varsinaiset ilmoittautumiset edelleen tänne, kiitoos!Laskujeni mukaan meitä on 17.10. 08 76!!

13. lokakuuta 2008

Tervetuloa mukaan!

Tämän postauksen kommentteihin voit ilmoittautua, kun haluat mukaan lapastelemaan marraskuussa 2008.

Ilmoittautumisaika on 13.10 - 29.10. 08
Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetetään osallistujille kutsut ja Bloggeriin kirjautumisen jälkeen voitte vapaasti esitellä itsenne ja lapastelutaktiikkanne.

TÄRKEÄÄ!
Ilmoita sähköpostiosoite, johon kutsu lähetetään!
Ilmoita nimimerkki, jolla osallistut.
Ilmoita blogisi nimi ja osoite, mikäli sinulla on blogi.

TERVETULOA LAPASTELEMAAN!
Huom!
Mikäli et halua sähköpostiosoitteesi näkyvän julkisesti, voit lähettää ilmoittautumisen myös sp-osoitteeseeni: helminalle_4 (ät) hotmail.com

Jabadabaduu, Lapaskuu lähestyy!

Lokakuu etenee ja on aika ryhtyä suunnittelemaan marraskuista Lapaskuuta oikein tosissaan!

Vanhoista kirjoituksista olen poistanut ns. tunnisteet, jotta voimme aloittaa uuden Lapaskuun puhtaalta pöydältä.


Lapaskuuhun ilmoittautuminen alkaa nyt heti, saman tien ja aikaa on 13.-29. 10!! Ilmoittautumisia varten laitan vielä uuden erillisen postauksen.
MUISTA ilmoittaa sähköpostiosoite!

Mikäli haluat mukaan lapastelemaan, ilmoittaudu mieluiten jo ihan pian. Kun osallistujien määrä on tiedossa, tiedämme myös, tarvitaanko lisäblogeja.

Apuemänniksi ovat ystävällisesti tarjoutuneet Ixu, Niina, Villasukka sekä Anna. Kiitos teille kaikille!!
Tosi ihanaa, että teillä on mahdollisuus tarvittaessa olla apuna. Sata osallistujaa vielä onnistuu yhdeltäkin emolta, sillä silloin voidaan toimia yhdessä ja samassa blogissa. Mutta jos väkeä tulee enemmän, olisi tosi kiva, jos apuemännät voisivat auttaa kutsujen lähettämisessä ja vaikkapa osallistujien blogien listaamisessa.

Joka tapauksessa esimerkiksi lapaskirjanpitoon pestaisin mielelläni henkilön tai pari :). Onko jollain erityistä halukkuutta ryhtyä lapasten laskijaksi?!
JOs apuemännillä on jotain toivomuksia tai ehdotuksia emännöimisen ja työnjaon suhteen, kertokaapa rohkeasti ja reippaasti minulle!


Kysymykset ja ehdotukset muissakin asioissa ovat ihan sallittuja :). Laittakaa niitä mieluiten tähän postaukseen, etteivät eksy ilmoittautumisten sekaan!

Minulle voi myös laittaa kysymyksiä tai ilmoittautumisia s-postiin: helminalle_4 ät hotmail.com , mikäli on jotain yksityisempää kysyttävää.


JOs käytätte jotain tiettyä lapasohjetta, merkitkää se postauksen tunnisteeksi. Bloggerhan mahdollistaa useampienkin tunnisteiden käyttämisen samassa postauksessa.
On ihan mielenkiintoista tietää, monetko kirjoneulelapaset, haavistot, huovutetut tai ailit jne. saadaan aikaan kuukauden kuluessa.

Lapasiksi lasketaan tässä tapauksessa kaikki käteen sopivat kapistukset, siis rannekkeet, kämmekkäät, hansikkaat, sormikkaat, tumput, rasat, patakintaat, pesukintaat yms.
Merkitkää tunnisteeksi myös oma nimimerkkinne/nimenne, niin yhdellä tunnisteen klikkauksella löytyvät silloin kaikki omat lapasenne.

TERVETULOA!

JOtain kuitenkin unohtui, joten kysykää ihmeessä, mikäli jokin asia jäi epäselväksi.