2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

27. lokakuuta 2007

Lapasfani esittäytyy

Minusta on mukavaa sekä neuloa että käyttää lapasia. Meidän perheessä tarvitaan paljon lapasia eikä tätä lapaskuuta siis mitenkään voinut jättää väliin ;D. Lisää jutustelua ja kuvia blogissani. :)

Lapasfani esittäytyy

Minusta on mukavaa sekä neuloa että käyttää lapasia. Meidän perheessä tarvitaan paljon lapasia eikä tätä lapaskuuta siis mitenkään voinut jättää väliin ;D. Lisää jutustelua blogissani. :)

Mukaan tultiin!

Lapasia tarvitaan aina, ainakin meidän katraalle:) Ja sitten kun oma sakki on ylilapastettu, aina voi lahjoittaa, tehdä varastoon.....

Tavoitteena tehdä ainakin pari lapasta kavereineen. Tälle syksylle kenraaliharjoituksena tehty jo muutamat. Blogistani löydät lisää tekeleitäni.

Heippa vaan Savosta

Kun käsky kävi tehdä lapaset ja lankakin laitettiin mukaan, niin pakkohan sitä oli myös liittyä Lapaskuuhun =) Suunnitelmisssa on myös tehdä pukin konttiin lahjuksia lapasten muodossa, joten tämä on hyvä potku takapuoleen...... Ja niitä ideoita, niitähän minä täältä olen hakemassa. Viime vuonna tosin kävi niin, että sain lapaskuun aikana vain yhdet valmiit, toivottavasti nyt sato on parempi. Ensin kyllä pitää tehdä parit sukat alta pois ;)

Ainakin yhdet...

Sinnittelen vielä Sukkasatoon jotakin pukinkonttiin menevää (sen jälkeen joko en koske sukkiin pitkällä tikullakaan, tai vasta innostun neulomaan niitä :), mutta ainakin yhdet lapaset pitäisi myös lahjapakettiin saada. Toivotaan parasta!

Miksi lapasia on muka niin paljon ikävämpi neuloa kuin sukkia? Johtuukohan se vain taitamattomuudestani? Muista tekeleistä löytyy tietoa täältä.

Kiva olla mukana!

vaatimattomalla tavoitteella lähdetään

Jos vaikka saisin teistä muista insipiraatiota, lähden mukaan. Tavoite yksi pari. Tarve monta paria. (Perheessä kymmenen kättä - eikä omat vanhemmatkaan osaa itse neuloa.)

Sukkasadossa melkein kävi niin, ettei sukkia syntynytkään, kun oli lupa niitä tehtailla. Toivottavasti lapasia tulee tehdyksi.

Yhdet ohkaiset luksuslapaset on pukinkonttiin tekeillä. Yksinkertaista alpakkaa, tarkoitettu miellyttäviksi aluslapasiksi paksumpien alle pakkasella tai kevytkäyttöön siistimmiksi lapasiksi jos ei mennä lumeen peuhaamaan.

Sukkasadon aikana tein kolmet lapaset. Monetkohan sukat syntyy lapaskuussa?

Blogini: Inside Out

Täälläkin mukana

Tulin mukaan lapastelemaan ku tarttis saada parit lapaset ittelle tehtyä. Lisää tuotoksistani löytyy blogistani.

Lapastelemaan

Moikka! Tosi mukavaa, kun taas päästään yhdessä lapastelemaan. Sainkin jo viime viikolla hahtuvia lisää :)

minä minä...

Täällä viittaa jälleen yksi innokas lapastelija. Viime vuonna sain muutaman parin tehtyä ja nyt tavoite olisi tehdä yksi pari kädenlämmittimiä viikossa :=)

Tavoitteena on pitkästä aikaa tehdä kirjoneulelapaset.

Huovutettuja hansikkaita ajattelin tehdä muutaman.
Lisäksi otan avukseni PAKSUN langan ja teen ihan käyttölapasia (niitä, jotka meillä hukkuvat nopeaan tahtiin)

Muita mun höpötyksiä voi lukea täältä

Mukana olllaan

Sukkasadon lopun häämöttäessä onnekseni törmäsin lapaskuuhun,ihanaa :)
Sukkia tuli tehtyä aika monta paria, tosin sadonkorjuu sukkien osalta ei ole vielä päättynyt..
Tavoitteeksi lapaskuuhun otan yhden parin valmistumisen, siitä on hyvä ponnistaa ylöspäin :)
Ajatuksissani olen jo kauan haaveillut huovutettujen lapasten teosta, joten katsotaan, josko nyt tulisi viimein tehtyä tumput huovuttamalla :)
Bogini löytyy täältä.

26. lokakuuta 2007

Lapastehdas pistetty pystyyn.

Vähän etuajassa jo päädyin aloittamaan. Eilen illalla aloitin tekemään itselleni tumppuja talveksi, joten uskoisin että ainakin nämä yhdet tumput täällä valmistuvat Lapaskuun aikana. Tavoite tosin on useammatkin neuloa, mutta tunnetusti olen hidas_hämäläinen.
Niin, ja blogiani voi käydä lueskelemassa täällä.
-MeRzU-

*vilkuttaa* Mukana ollaan!

Minäkin sitten päätin tupsahtaa lapastelemaan. Lapsosia kun on kolmin kappalein ja varsinkin ne kaksi vanhinta on erittäin kunnostautuneita lapasten hukkaamisessa, joten tarvetta on.

Mun tekeleitä (myös niitä lapsia, eikä tästä nyt puutu yhtä a-kirjainta) pääsee katsastelemaan omassa blogissani Langanpäitä

Vähänkö nopee tuo Helmis!

Pistin viestiä 22:55 että tahtois mukaan ja sähköpostissa lukee jotta kutsuttu on ja aika 22:57

Eli tavoite on saada puikoilla oleva lapanen kaverin kera valmiiks ja jos vaikka sais pari muutakin tehtyä.

Alkuverryttelytumput


Kyllä vaan tuli uutta tsemppiä lapastentekoon, kun on näin paljon lapaskavereita mukana!!

Alkuverryttelynä neuloin naapurin kuukauden ikäiselle vauvelille Neliraitatumppuset.


Minäkin olen suunnitellut tekeväni joululahjaksi parit lapaset. Niitä on mukava näyttää täällä, kun kaikkea ei voi enää omassa blogissa esitelläkään. Ties keitä siellä käy kurkkimassa :).

Änginpä mukaan!

Tulin siis myös mukaan tikkuamaan lapasia. Joululahjaksi pitäisi tehdä vielä kahdet (juuri sain ekat valmiiksi), ja omallekin sakille tarvittaisiin muutamat. Saa nähdä saanko tehtyä kuin nuo kahdet, kun ei tuota aikaa tunnu kovin paljon riittävän... mutta ainakin on mukava nähdä, mitä muut saavat aikaan!

Oma blogi löytyy täältä. Tosin osa kuvista taitaa päätyä vain ja ainoastaan tänne, koska omaan blogiin en tohdi laittaa joululahjakuvia ;)

Lapastellen marraskuuhun

Mukana olen minäkin! Tarkoituksena olisi tehdä loppuun äidin joululahja rasat. Tavoitteeni ovat tosi pienet, en saanut sukkasatoonkaan kuin yhdet sukat. Kaikki mitä valmistuu tavoitteen jälkeen on pelkkää plussaa...
Blogini löytyy osoitteesta: http://sannan-myblog.blogspot.com/

Mukana myös

Lähdin minäkin mukaan,myös tänä vuonna. Olen tehnyt kahdet lapaset jo tänä syksynä ja muutamat pitää vielä tehdä.

Oma blogini löytyy täältä: www.sinttu.vuodatus.net

Pääsin mukaaan!!!

HipHei!!
Pääsin mukaan tekemään niitä Joululahja-Lovikkaita- josko tätä kautta innostus löytyisi uudelleen! Sukkia tuli muutamat parit sukkasadon aikana- toki myös parit lapaset! Ehkä täältä saa lisää vinkkejä ja hyviä neuvoja!!! Kivvaa!!! =)

Ai juu, minut löytää myös tuolta:
www.puikottaa1.vuodatus.net

Niina

Taija K mukana myös

Minullakin on aikomus tehdä lapasia, joten mukaan lähden tietenkin tähänkin tempaukseen. Sukkasadossa olen saanut aikaan kahdet sukat, enkä sen suurempaa lapasmäärääkään ota tavoitteeksi. Kunhan edes yhdet valmistuvat, olen tyytyväinen!

Blogini on täällä: kujatai.vuodatus.net

Mukana ollaan

Ilmoittauduin minäkin tähän lapaskuuhun, kun joka tapauksessa lapasia aion marraskuun aikana tehdä. Syksyn aikana olenkin jo muutamat lapaset tehnyt, ja vielä on kesällä kasveilla värjäämiäni lankoja odottamassa. Prosenttiprojektikin on vielä kesken. Blogini löytyy täältä.

Täällä ollaan!

Jees, elikkä oon kyllä enemmän tehnyt noita sukkia ja onkin jo aika tehdä muutakin :P Saa nyt nähdä monta saan tehtyä ;D Itselle haluaisin vaan tehdä kirjotumppuja, kun muille teen kamalasti kaikkea mutten itselleni.. :D

Minäkin!

Mukana oon siis minäkin Lapaskuussa. En ryhdy arvailemaan monetko lapaset ehkä saan valmiiksi,, toivottavasti edes yhdet =). Kiva neuloa yhdessä!

Minut löytää myös blogistani, jossa esittelen tuotoksiani säännöllisen epäsäännöllisesti!

Minä myös!

Tämäpä tulee sopivasti Sukkasadon jatkoksi! Saa hyvällä omallatunnolla jättää aloitetut hahtuvatumput kesken ja ottaa loppukirin sadossa. Lapasia olisi tarkoitus tehdä parit eli itelle hahtuvatumput, ja joululahjaksi Ailit. Lisäksi parit rannekkeet ja kämmekkäät. Siinä on ihan tarpeeksi kuukaudelle tavoitetta! Blogini nimi on Tomuisaa, saapi käydä kurkkimassa ja kommentoimassa.

Mukana!

Mukana ollaan Lapaskuussa, saa nähdä monta paria valmistuu, siis minulta:-) Kiva myös seurata millaisia lapasia muut keksivät tehdä! Minut löytää myös blogistani, jonne varmaan raportoin lapasistakin laajemmin :-)

Kyllä maar!

Aivan mahtavaa, kun tulette mukaan lapastelemaan. Tervetuloa!! Ihan selvästi lapasia tarvitaan ja niistä myös tykätään.


Eilisen aikana lähetin muutamia kymmeniä kutsuja, tänä aamuna vielä joitakin lisää; toivottavasti ne kaikki löytävät perille.
Joskus näillä Bloggerin kutsuilla on ollut taipumusta eksyä roskapostikansioihin, joten jos ilmoittautumisesta huolimatta ei kutsua ala kuulua, tarkistakaa vielä roskis ja huhuilkaa sen jälkeen minua!


Virallisesti otan ilmoittautumisia vastaan tämän kuun loppuun asti ja koko Marraskuu on sitten Lapaskuuta.
Lapastelun saa kyllä ihan vapaasti aloittaa milloin haluaa, eli vaikka heti!! Monilla taitaa lapaset jo ollakin puikoilla. Minulla myös :)..

Laittakaa tänne runsaasti kuvia valmistuneista lapasista, kuvathan yleensä ovat paras mahdollinen inspiraation lähde muillekin.

Viime vuodelta meillä on myös kuvagalleria Flickrissä, eli sinnekin voi kuvia lisäillä halutessaan.
Laitan lisäinfoa ja osoitteita siitä Flickrin käytöstä tuonnempana, nyt kotivelvollisuudet (ja -oikeudet) kutsuvat hetkeksi.

Kysykää, jos on kysyttävää! Minä vastaan, jos osaan :).

Hauskaa ja antoisaa lapastelua kaikille!!!!
Nyt vaan puikot kilisemään ja suhisemaan!

24. lokakuuta 2007

Olisko lapasille tarvetta?

Justiinsa viime vuonna näihin aikoihin oli kiljuva tarvis lapasille ja nyt niitä tarvittais taas. Alkaisko joku lapastelemaan mun kanssa, kun tuntuu, että muuten en saa kunnon lapasteluvaihdetta päälle? Etenkin huopaslapaspaja on ihan jumissa.

Tällä kertaa homma toimii varmaan juoheammin täällä ihkaomassa Lapastelublogissa, saavat kaikki jutustella omiaan ja kuviakin latailla ehtimisensä mukaan.

Vuodatus on ilmeisesti jotensakin allerginen tälle lapastelulle, koska viime vuonna juuri marraskuussa kommentoinnit ja julkaisut oli aivan ihme hässäkässä, muistatteko. Tänään se sitten tapahtui taas. Mun lapastelutoiveeni heivautui blogitaivaan tuuliin ja nyt ei koko blogiin pääse edes lukemaan. Voihan vietävä :(.
No, viimevuodesta viisastuneena olin jo muutenkin hipsinyt tänne Bloggerin puolelle.
Jos haluat mukaan lapastelemaan, voit ilmoittautua kommentoimalla tähän postaukseen ja jättämällä tiedoksi nimimerkkisi sekä toimivan sähköpostiosoitteen. Lisäksi kannattaa laittaa blogin osoite, ken sellaisen omistaa.

Voit myös lähettää em. tietosi sähköpostiosoitteeseen helminalle_4 (ät) hotmail piste com (poista välilyönnit ja sulkeet) mikäli et halua niiden näkyvän julkisesti täällä. Poistan ilmoittautumistiedot kylläkin kommenteista sitä mukaa, kun kutsut etenevät.

Minä lähetän kutsuja tänne blogiin aina kun kerkiän ja sen jälkeen sana on vapaa kuin myös puikot sekä koukut!!


Lupaan lahjoittaa yhden lanka-aiheisen palkinnon, joka arvotaan osallistujien kesken lapastelun lopuksi. Muitakin palkintoja saa lahjoittaa, toki :).


Tervetuloa mukaan lapastelemaan!!