2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

31. lokakuuta 2010

Moikkamoi!:)

Olen nappisieni, 15-vuotias tyttönen, joka on totaalisesti hurahtanut käsitöihin! Lähinnä sydäntäni on neulominen, mutta ihan kaikenlainen värkkäily on iloa kätösilleni :) Haluan pyrkiä oppimaan joka päivä jotain uutta ja kehittää itseäni ihmisenä ja käsillätekijänä. Tassuillani pitää olla aina jotakin tehtävää, muuten alan pyörittelemään hihansuuta tai napsuttelemaan kynänpäätä. :)

Kovin paljon (ja vaikeita malleja) en nuoren ikäni vuoksi ole vielä kerennyt neuloa, mutta yritystä on sitäkin enemmän. Liekö isältäni perittyä, mutta aina täytyy olla vähintään viisi keskeneräistä hommaa työn alla :)

Olen ensimmäistä kertaa mukana lapastelemassa, joten hieman jännittää, että saanko mitään aikaiseksi :) Pieneksi tavoitteekseni olen asettanut itselleni, että saisin tehtyä muutamat lapaset pukinkonttiin ja ehkäpä kämmekkäät itselleni, mutta aika näyttää mitä sitä sitten kerkeääkään! Peukalo on vieläkin se kompastuskivi, jonka aijon nyt viimeinkin selättää kunnolla! Pyrin myös kokeilemaan uusia ja erilaisia tekniikoita, eli jos on tiedossa jotain kivaa ja erikoista ohjetta niin pistäkääpä tulemaan :)

Hauska tutustua! :)

Ei kommentteja: