2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

2. joulukuuta 2009

Yhteenveto lapastelustani

Tein pienen yhteenvedon tämän vuotisesta lapastelustani. Yhteismääräksi sain 14 paria, joista kämmekkäitä 4 paria ja loput lapasia. Lapasista kahdet on lasten kokoa ja muut aikuisten. Tupla- eli kääntölapasia tein 4 paria. Lankaa kului näihin yhteensä 925g. Lankapirtissä on näistä yhteenveto kuvineen ja sieltä löytyy myös tarkemmat jutut kaikista (kategoriosta Lapaskuu 2009).

En varsinaisesti ollut suunnitellut, mitä haluaisin Lapaskuussa tehdä. Taisi olla ainoa suunnitelma tehdä itselle uudet kämmekkäät. Ne sainkin tehtyä kuun loppupuolella. Siihen asti tikuttelin noita lapasia. Uusia malleja löysin ja käytinkin. Opettelin myös tekemään peukalokiilan erilailla kuin aiemmin olen tehnyt. Tämä malli tuntuu niin mukavalta, että tulen käyttämään sitä jatkossakin. Annikaiselta sain tämän idean, kiitokset ja vilkutukset vain siihen suuntaan. Se jäi vähän kaihertamaan mieltäni, kun en ehtinyt kokeilla Nnan mallia intialaisesta peukalosta, mutta vielä minä sen teen.

Tämä oli toinen kertani mukana lapastelussa ja mukavaa ja innostavaa oli taas. Kiitos kaikille kanssaosallistujille ja ennen kaikkea suurkiitokset ja lämpimät halit pääemolle Helmikselle, joka taas on pyyteettömästi uurastanut meidän yhteisen kivan eteen!

Ei kommentteja: