2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

30. marraskuuta 2009


Puna-valkoiset lapaset neuloin tänään loppuun ja viimeistelin valmiiksi. Ne menevät oman tyttäreni joululahjapakettiin, ja ovat kokoa xs/s-nainen. Tytär on tämäntyylisiä lapasia toivonut pari vuotta, mutta en ole aikaisemmin uskaltautunut kokeilemaan neulomista. Olikin salaperäistä neulottavaa, sillä välillä ne piti lennossa heittää vieressä olevaan kangaskassiin suojaan saajaltaan.

Parin viikon aikana on ollut kummi-ja sukulaispoikien pääkallolapasten ahertaminen mielessä, ja vielä yhdestä parista uupuu toinen. Ehkäpä tänä iltana valmistuu sekin. Alkuun pääkallojen tekeminen ei tuntunut mieleiseltä, mutta kun niitä on toivottu, niin uskallettavahan se on. Itse asiassa taisin jäädä koukkuun näiden tekemiseen, sillä kun tavan oppii, niin se onkin helppoa. Tytärkin tilasi itselleen omat kallot.

Joulun jälkeen laitan blogiini tarkemmat tiedot lapasista muistiin, vielä nyt niitä en sukulaisille paljasta.

Paljon kiitoksia tästä Lapaskuusta kaikille lapastelijoille ja taustajoukoille! Tämä tuskin osaltani jää tähän, vaan lisää lapasia pukkaa joulupukin konttiin. Kahdet lapaskuun aikana aloitetut parit ovat vielä kesken, joista kuvat myöhemmin.

Ei kommentteja: