2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

8. marraskuuta 2007

Kahdet valmistuneet, toisista jopa kuva


Ekat valmistuneet oli ne aikaisemmin puolikkaina esittellyt melko peruslapaset seitsemänvuotiaalle Kuopukselle. Jussista neuloin ja sunnuntaina valmistui. Olivat vain jo heti maanantaina koulussa ("Äiti, jos nuo ei oo aamulla valmiit, mä laitan ne puikkoineen käsiini kouluun huomenna!") liukumäessä mustumassa ihan kamalan likaisiksi. Ei niitä voi kuvata. Ilman kuvaa teidän on uskottava, että ne tein. ;-)


Puolisolla ei ollut pipoa, ja keksin tehdä sellaisen isänpäiväksi. Lankaa jäi - vähän. (Kun ei ollut kuvaa toisista lapasista, niin laitetaan nyt sitten kaupan päälle pipon kuva.)

Musta Nalle ja samanvahvuinen sininen villalanka, kaksinkertaisena puikoilla 5 mm. Mukava pehmeys, mutta tiivis pinta. Nopea neuloa. Tasona 10 s ainaoikein, pötkö renkaaksi ommellen. Yläreunasta poimittu 32 s ja tavislapanen. Langan riittävyys jännitti. Toisen lapasen peukun viimeisiä kerroksia kaventelin, kun sininen loppui. Mustaa oli jäljellä 1 metri! Siispä sain kaiken käytettyä, ja tuo musta peukunpää on vain kiva detalji, eikös.

Ei kommentteja: