2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

10. marraskuuta 2007

Jep, lapasetTäälläkin on nyt valmiina yhdet lapaset. Tekeminen todella kesti, sillä aloitin lapaset jo ajat sitten. Kaiken maailman muita töitä hilautui kuitenkin ohi ja edelle ja lisäksi kuuden millin muovi"puikot" osoittautuivat niin ikäviksi työvälineiksi, että alkoi koko lapastenteko tuntua tervanjuonnilta. Päätin tauon jälkeen jatkaa lapasten neulomista, mutta niin meni hermot muovihärveleihin, että kesken kaiken oli pakko tilata netistä uudet, bambuiset sukkapuikot kun paikallisista lankaliikkeistä ei niitä löytynyt.

Odottelen edelleen niitä puikkoja, mutta jo tieto siitä, että paremmat puikot on tulossa (nehän EI VOI olla ainakaan huonommat!!) sai vähän vauhtia lapasteluun.
Nämä ovat noin 10-vuotiaan kokoa, Fritidsgarnista neulotut ja pesukoneessa huovutetut. Puikot 6 mm nirks-narks-muovia, silmukoita oli 32 ja koko melkoisen suuri ennen pesukonekierroksia.


Puikoilla on aika monetkin lapaset, aktiivisimmin tällä hetkellä tsetseniakeräykseen lähtevät. JOululahjalapasia teen niiden jälkeen ja yhdet omat sormikasehdokkaatkin on jo aloitettu.JOssain vaiheessa onkin tarkoitus kerätä vähän tilastoa tähänastisesta lapassaldosta. Viikonloppu on kyllä jokseenkin kiireinen, joten laskenta saatta siirtyä ensi viikon puolelle.


Näin ollen, jos jollain mukavalla ja tarkkasilmäisellä lapastelijalla on hyppysellinen ylimääräistä intoa ja aikaa tsekkailla näitä postauksia, niin en minä sitäkään pahakseni pistä, jos joku viitsii vaikka laskeskella valmistuneita lapasia minun puolestani :).Aikamoinen määrä lapasia ja kämmekkäitä, sekä höysteenä mukavia tarinoita niiden teosta tai käyttötarkoituksesta on jo tänne tullutkin.

Taitaa olla lapaskuun suola tuo joulun lähestyminen, minusta ainakin on hauska ajatella, että monet tämän kuun ja tempauksen aikana valmistuvat kädenlämmittimet tosiaankin kääriytyvät jouluisiin pakettehin ja lämmittävät vielä pitkään paitsi tekijänsä mieltä, myös tulevan saajansa kätösiä tulevan talven pakkasissa ja tuiskuissa!


Lähestyvä Isänpäivä näköjään aiheuttaa paikallista kaunopuheisuutta :). Hyvää viikonlopun jatkoa ja lapastelemisiin edelleen!!

Ei kommentteja: