2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

30. marraskuuta 2010

Lapaskuun loppusuoraHei kaikki lapastelijat! Uskomatonta, mutta totta. Lapaskuu on taas melkein ohi, juuri kun vauhtiin päästiin...
Omiakin lapasia on vielä esittelemättä, kun en ole niitä ehtinyt kuvaamaan. Esittelyä olen pantannut siksikin, että uusimmat lapaset ovat menossa lahjoiksi omalle väelle. Toivottavasti yllätys ei nyt paljastu. Omaan blogiin ei ainakaan auta kuvia vielä laittaa.

Tässä nyt siis vaivihkaa yhdet kirjoneulelapaset, järjestyksessä kolmannet valmistuneet. Esikoiselle synttärilahjaksi, hän kun tykkää kovasti käyttää kirjolapasia.


Malli on Lilac Mittens, lankoina Novitan ohut Nalle ja Ilun Handu Handdyed. Puikot olivat 2,75-milliset.
Kirjoneuleen neulominen oli tosi kivaa, mutta myös välillä tuskastuttavan hidasta. Näissä lapasissa mallia ei voi ladata selkäytimeen, koska kuvio on epäsymmetrinen - ja toinen lapanen tehdään tietty peilikuvana.

----

Voitte kaikessa rauhassa raportoida valmistuvia lapasia tänne blogiin ensi kuunkin puolella. Täältä on nimittäin tosi kiva tsekkailla kauniita lapasmalleja - joululahjaneulojaisethan ovat ainakin itselläni vasta käynnistymässä!

Jos jonkun (kuten esim. allekirjoittaneen) tumppu on pikkuisen peukkua tai vaikkapa huovutusta vailla, ei sen valmistumispäivänkään niin nokon nuukaa ole.


Niin, pikkuinen arvonta suoritetaan vielä lopuksi. Marelo ja allekirjoittanut lahjoittavat jotain pientä arvottavaksi osallistujien kesken :).

Kiitos kaikille mukanaolosta! Uskomattoman upeita, kauniita ja ihania lapasia ynnä muita kädenlämmittimiä te olette tehneet. Hienoa, ihan mahtavaa!!

Ei kommentteja: