2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

29. marraskuuta 2010

Kolmen suora

Tänään sain vihdoin kuvattua loput Lapaskuun varrella valmistuneet lapaset. Enempää ei taida ehtiä ennen huomisiltaa, vaikka suunnitelmissa onkin jatkaa käsinelinjalla. Uusista sitten lisää KatonKontissa.

Nämä kintaat on virkattu Fritidsgarnista ja huovutettu koneessa muovit sisuksissaan. Sisäpuoli ei juuri huopunut, mutta ulkoa tulos on silti kiva. Peukaloista tuli hiukan... noh, monumentaaliset, mutta ehkä näihin haluaa sormikkaat sisään ja silloin väljyys on pop! ;) Omissa sovelmissani usein käy jotain tällaista...


Virkkauslinjalla jatkoin 2-veelle Nalle aloe+jojobasta kintaat, jotka kuvassa ovat kolmansien valmistuneiden, eli Vauva-Ailien rinnalla.


Aili-ajatus tuli vasta 1o 1n -joustimen tehtyäni, joten varsi ei ole yhtä sievä kuin oikeissa Aileissa.

Ehkä on tarpeen kuvatodiste siitä, että virkatut lapaset mahtuvat 2-vuotiaalle, kun näyttävät kuvassa niin piskuisilta:


Näitä tullaan todennäköisesti käyttämään toisten lapasten/kintaiden/rukkasten alla, joten istuvuus on tärkeää. Ja toki suunniteltua! ;)

Lapaskuun saldoni ylsi peräti neljään pariin ja jotenkin tuo peukalopeikko lähti lätkimään Intialaisen kiilan opeteltuani. Tosin kahdet lapaset virkkasin eikä yksissä ole peukkua lainkaan, mutta ainakin henkisesti olen peikon selättänyt! ;D

Kiitos Helmikselle ja apuemoille tempauksen organisoinnista! Ensi vuonna taas, eiks je?!

Rauhallista joulun aikaa kaikille toivottelee LeenaK!

Ei kommentteja: