2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

29. lokakuuta 2010

Pian se alkaa...

Hienoa, suurenmoista mahtavaa! Meitä on taas melkoinen liuta innokkaita lapastenneulojia koolla.


Tarkoitus on marraskuun aikana neuloa, virkata, huovuttaa tai vaikkapa koukuta paljon kauniita, lämmittäviä, ohuita, paksuja ja ties minkälaisia kädenlämmittimiä. Lapaskuussa syntyy taas kasapäin ainakin tumppuja, kintaita, sormikkaita, hansikkaita, rannekkeita ja kämmekkäitä.


Seuraavassa muutamia käytännön tempausasioita, lue tämä!

1. Tarkistathan, että nimesi ja mahdollinen blogisi näkyy Omat blogit- listalla tämän blogin vasemmassa sivupalkissa.
Mikäli nimeäsi ei sieltä löydy tai se on väärin tai blogin osoitteessa on jotain hämminkiä, huhuile kommenteissa. Korjaamme tilanteen mahdollisimman pian.

2. Käytä erottuvaa nimimerkkiä!! Samannimisiä kirjoittajia on mahdoton erottaa, joten keksi joku pieni erottuva juttu. Esimerkiksi sukunimen kirjain tai joku numero erottaa sinut muista samannimisistä!!


3. Ilmoittautuneille lähetetään viikonlopun aikana kutsu tähän Lapaskuu-blogiin.
Klikkaa kutsun linkkiä, niin pääset kirjautumaan mukaan yhteiseen tempaukseen. Kirjoita ehtiessäsi pieni esittely itsestäsi ja lapassuunnitelmistasi.
Tämä käy samalla hyvästä harjoituksesta etenkin niille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet tällaista (yhteis)blogia.

Jos kutsua ei ala kuulua, huhuile täällä lapasblogissa, inhimilliset erehdykset ovat aina mahdollisia ja pienikin pilkkuvirhe voi ohjata kutsun hyvinkin taivaan tuuliin.
Jos voit, käy jo viikonlopun aikana kirjautumassa blogiin, vaikket ehtisi vielä mitään kirjoittaakaan. Silloin tiedämme, että kutsu ja kirjautuminen ovat ok.


4. Muista aina lisätä tekstiisi ns. tunniste, vähintäänkin oma nimesi ja muista käyttää 10-alkuisia sanoja. Esim. 10Helmis, 10sormikkaat, 10valmiit jne. Näin tämän vuoden lapaset ja tumput erottuvat aiemmista.

Aiempia tunnisteita on siivottu näkyvistä selvyyden vuoksi ja uudet pitää nyt manuaalisesti klikata näkyviin. Tässä voi olla pientä viivettä, ihan aina emme heti ehdi tunnisteita näkyviin klikkailemaan.

5. Jos sinulla suinkin on jotain kysyttävää, kysy rohkeasti.

Vielä:


Lapastelu on hurjan hauskaa ja vielä hauskempaa se on yhdessä!
Neulokaamme siis paljon ihania lämpimiä tumppusia itsellemme ja toisille talven tuiskuissa lämmittämään. Käyttäkäämme monenlaisia malleja ja keksikäämme jopa jotain ihan uutta!

Kirjoitelkaa siis ahkerasti tänne blogiin ja käyttäkää paljon kuvia. Kertokaa muillekin hyvistä lapasideoista, parhaista tumppulangoista ja ihanimmista sormikaskuvioista.

Siispä, lapastelemisiin!!

7 kommenttia:

Ixu kirjoitti...

Öh, mun blogiosoite ei ole tuo joka tuossa nimeni kohdalla on... Se on mun kotisivu, muttei blogi jonka siinä toivoisin olevan

nappisieni kirjoitti...

Joo ja minäkin muutin nimeni kirjoitusasua. Se oli aluksi Nappi Sieni, mutta yhdistinkin sen, niin että se on nyt nappisieni :) Kiitos, jos viitsitte vaihtaa, mutta ei se ole aivan pakollista :)

Yarnabella kirjoitti...

Mä vaihdoin blogin sijainnin vuodatuksesta bloggeriin.

Voisin käyttää myös tuota HopeaMuffinssi -nimeä, kun sitä blogissakin käytän.
Eli Bubona haluaisi tietojensa päivitystä enemmän kuin tarpeeksi:
http://hopeamuffinssi.blogspot.com/

Helmis kirjoitti...

Kiitos kaikille huhuiluista, nyt pitäisi nämä kohdat olla korjattuina :).
T: pääemo, tiedoksi muille emoille

Helmis kirjoitti...

Ixun ilmoittautuimisen yhteydessä antama linkki ohjasi tosiaankin ihan eri sivulle. Meitä on useampi emo linkittämässä, joten olkaa tarkkoina osoitteiden kanssa! Nyt pitäisi olla oikea osoite :).

nappisieni kirjoitti...

Kiitos paljon! :)

Yarnabella kirjoitti...

Mun nikin kohdalla on nyt linkki mun profiiliin, ei tuo sinällään haittaa koska siitähän pääsee blogiinkin mutta... *narinari*