2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

30. lokakuuta 2010

Apuemo esittäytyy :)

Hei vaan apuemoltakin kaikille! :)

Ensin apuemo-tiedotus, eli juuri hetki sitten lähetin kutsut niille 62:lle ilmoittautuneelle, joiden sähköpostiosoite löytyi ilmoittautumispostauksen kommenttilaatikosta. Ne, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa suoraan Helmis-emolle, saavat kutsunsa myöhemmin tämän viikonlopun aikana Helmiksen toimesta. Jos et ole saanut kutsua, ilmoita siitä pikimmiten vaikkapa tämän postauksen kommentteihin!

Muistutan myös, että lukekaa pääemon kirjoittamat ohjeistukset huolellisesti edellisestä postauksesta, siinä on tärkeät ohjeet mm. nimimerkkien ja tunnisteiden käytöstä. Ja tarkistakaa vielä kerran, että olette tuolla Omat blogit -listalla, koska siitä tiedät, että ilmoittautumisesi on tullut perille. Jos listassa on jotain kummallista, haluat esimerkiksi muuttaa käyttämääsi nimimerkkiä tai blogiosoitteesi on väärin, niin hihkaise ihmeessä, niin teemme tarvittavat korjaukset!

Ja nyt kaikki kiireen vilkkaa kirjoittamaan esittäytymistä! :) Näytän itse esimerkkiä:

***

Olen MariJ blogista Heivatut Kudelmat. Ikää 33 v, kotipaikka Oulu, perheeseen kuuluu yksi isompi ja kaksi pienempää poikaa. :) Työtäni teen musiikin parissa, vapaa-aikanani harrastan liikuntaa, lukemista, käsityöblogien lukemista ja oman blogin pitämistä sekä tietysti niitä käsitöitä: enimmäkseen neulon, virkkaan ja ristipistoilen, ja muuten innostuksen mukaan teen muitakin käsityönlajeja.

Olen ensimmäistä kertaa näissä tempauksissa apuemoilemassa, vaikka Lapaskuussa olen ollut mukana joka vuosi, ja muissakin yhteistempauksissa jo vakio-osallistuja. :) Ajattelin nyt rohkaistua tällä kertaa laittamaan lapasteluun ainakin tämän apuemoilupanokseni, jos ei saldo tulekaan olemaan niin valtaisa. ;) Suunnitelmissa on tehdä itselleni kaksi asustesettiä talvitakkien kavereiksi, ja molempiin setteihin kuuluu lapaset, joten jos nyt ne kaksi paria lapasia saisin aikaiseksi, ja yhdet kämmekkäät olen myös ajatellut tehdä. Eli tavoitteena kolme kädenlämmitinparia. :)

***

Suunnilleen tähän malliin voitte kaikki muutkin esitellä itsenne, ei tarvitse kirjoittaa noin pitkästi tai saa kirjoittaa pitemmästikin, ihan miten vaan runosuoni sykkii - ja voitte esitellessänne kertoa juuri sen verran kuin näette tarpeelliseksi. :) Muistakaa laittaa tunnisteisiin 10-numero eteen, esim. minä laitan 10MariJ, 10apuemo, 10esittäytyminen.

Hauskaa lapastelua kaikille! :)

Ei kommentteja: