2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

29. lokakuuta 2008

Ihan pian!

Avasin eilen illalla kaksi alablogia lapastelijoille. Helin ehdotuksesta alablogien nimet ovat nyt Kinnaskoppa ja Tumpputupa.
Hienot nimet, vai mitä!
Muitakin hyviä ehdotuksia tuli, kiitos kaikille nimiehdotuksia tehneille!!

Siis meillä on nyt Kinnaskoppa ja Tumpputupa.
Kinnaskopassa apuemännöivät Villasukka ja Niina, Tumpputuvassa apuemännöivät Ixu ja Anna.

Lapaskuu on edelleen pääblogi, josta löytyvät kaikkien osallistujien nimet ja yhteys blogeihin.

Pääblogissa tiedotetaan lapaskuun asioista ja toivon mukaan kirjanpitokin pysyy suunnilleen ajan tasalla. Tilastoinnin suhteen olen toiveikas, mutta ehkä hieman skeptinen, sillä ainakin kahtena aiempana vuotena lapasia on syntynyt kerta kaikkiaan niin paljon, etten minä aikanaan ihan täsmälleen tainnut laskuissa pysyä. Tällä kertaa tosin apuemojen tarkkaavaisuus saattaa auttaa asiaa :)?

Ensimmäiset kutsut ovat jo lähteneet apuemoille. Pääsette sisustamaan ja hääräämään blogeissa, kun olette vastanneet kutsuun ja sen jälkeen olen lisännyt teille emo-oikeudet.
Olen välillä poissa paikalta lasten kuljetuspuuhissa, mutta yritän kyllä seurata tilannetta.

-------------

Marelo on luvannut lahjoittaa 1 yllätyspalkinnon kaikkien osallistujien kesken arvottavaksi. Kiitos lahjoituksesta!
Minä myös lahjoitan yhden palkinnon arvottavaksi kaikkien niiden kesken, jotka saavat aikaan vähintään yhdet lapaset.


Tämä ei ole kilpailu. Pidetään siis hauskaa tumppujen ja kintaitten parissa, kokeillaan uusia malleja ja ohjeita, annetaan vinkkejä hyvistä lapasnikseistä toisillemme.
Pidämme kuitenkin kirjaa yhteislukumäärästä, sillä onhan hauska tietää, miten paljon kädenlämmittimiä saamme kuukauden kuluessa aikaan tällä joukolla.

Laskentaa auttaa, jos raportissa ilmoitatte selvästi tunnisteiden avulla, minkälaiset kädenlämmittimet olette saaneet valmiiksi!! Lukumäärästä voitte myös itse pitää pientä kirjanpitoa.

-------------

Blogikutsuja saattaa jo tänään illalla lähteä liikkeelle, viimeistään kuitenkin huomenna ja ylihuomenna pitäisi kaikkien ilmoittautuneiden saada ilmoittamaansa sähköpostiin kutsu.

Seuratkaa ko. kutsua, kirjautukaa Bloggerin käyttäjäksi ja heti sen jälkeen voitte esitellä itsenne, lapastaktiikkanne ja kertoa, millaisia mietteitä teillä on vaikkapa lapassaaliin suuruudesta.

Lapastelu alkaa siis virallisesti marraskuun 1. päivänä, joten sen jälkeen aloitetut lapaset tulevat mukaan laskuihimme.
Toivottavasti saamme paljon lämpimiä etutassunlämmikkeitä aikaan marraskuun aikana.


Lapastelemisiin!

Helmis

Ei kommentteja: