2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

31. lokakuuta 2008

Kutsuista vielä

Kutsut on siis lähetetty kaikille niille ilmoittautuneille, jotka listaltani löytyvät. Suurin osa onkin jo kirjautunut omaan Vantusblogiinsa, jokunen kutsu siellä blogien asetuksissa vielä odottelee vastauksia.
On ollut tosi hauskaa lukea esittelyjä ja mietteitä siitä, miten aiotte lapasteluun osallistua.


Mikäli olet mielestäsi ilmoittautunut mukaan, mutta kutsua ei vieläkään kuulu, tarkista ensin pääblogin vasemmassa reunassa oleva Lapakuun osallistujalista. Jos nimesi on siellä, kutsun olisi pitänyt jo lähteä. JOS nimeä ei näy listalla, ilmoittautuminen on sittenkin saattanut kadota matkan varrella.

Kuten tunnettua, sähköpostit katoavat helposti. Osoitteisiin myös lipsahtaa helposti virheitä, pisteitä katoaa, pilkkuja tai muuta ylimääräistä ilmaantuu matkan varrella.
Lista oli huikean pitkä ja sinne on saattanut siis eksyä painovirheitä. Ainakin yksi paikaltaan tipahtanut piste on jo löytänyt paikkansa ja kutsu singahti heti sen jälkeen perille :).

Ottakaa siis nyt rohkeasti yhteyttä minuun tai apuemoihin, mikäli ilmoittautumisessa on jotain epäselvää.

Minua voi huhuilla myös blogissani tai s-postilla; helminalle_4 ät hotmail.com tai huikkaamalla suoraan tänne Lapaskuun kommetteihin.

Toki kutsun voi aktivoida myöhemminkin, mutta mukavaa olisi, jos saisimme nämä alkuseremoniat pian ajan tasalle eikä kukaan jäisi rannalle jonkun ilmoittautumissekaannuksen vuoksi.


Terv.
Helmis, jolla Minttumaari paria riviä vaille valmiina ja yksi nuken makuupussi vielä tilauksessa ennen lapassilmukoiden luontia...

Ei kommentteja: