2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

21. marraskuuta 2007

Loppukiri


Lisää huovutettuja lapasia valmistunut, kokoa pienet :) , koska tulevat lapsenlapsille, 3v ja 1,5v. Näistä ei nyt kyllä ole kuvia, kun ne(lapaset) on piilotettu omien lasten silmiltä. Yritän kuvata ne kyllä tänne jahka saan omat pienet lapsoset johonkin siksi aikaa.

Mutta kuopukseni lapaset on kokonaan valmiit ja lapsi tykkää niistä tosi paljon! Näistä siis kuva yllä.

Olen aloittanut myös lahjalapasia Sannalle "lapsi tokavanhin" ja Janille "vävyntekele", koska kuulin huhuja, että heidät vihitään salaa tuossa joulukuun alussa. Kysymyksessä on siis molemmille toisen käden lapanen ja yksi yhteinen "kihlalapaseksikin" sanottu lapanen, jossa voivat kulkea käsikädessä talvipakkasillakin. Eivät he ehkä käytännössä voi kulkea nämä lapaset kädessä, koska heillä on ulkoillessa mukana sekä kaksi koiraa, että kolmas lapsenlapseni, Lina Erika, 3kk. Mutta ehkä tässä on mukava muisto, kenties? En kuitenkaan voi mitään "prameaa" häälahjaa ostaa, koska menevät salaa naimisiin ja toisekseen itse olen hoitovapaalta sairaslomalla.
Kuvat näistäkin lapasista laitan vain tänne(myöhemmin siis), julkaisen ne omassa blogissani vasta sitten, kun ovat vihkaisseet itsensä ;) ((Joulukuun 5s päivä, näin olen antanut itselleni kertoa)).

Ei kommentteja: