2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

9. lokakuuta 2011

Lapaskuutako?

Hei kaikki lapasten ystävät, tumppujen toverit sekä kintaitten kaverit!

Olen saanut kyselyitä uuteen Lapaskuutempaukseen liittyen.

Enpäs olisikaan aikoinaan arvannut, että hetken mielijohteesta lähtenyt idea Lapaskuusta jatkuisi vuosi vuodelta. Olen tietysti idean emona kovasti imarreltu tästä suuresta suosiosta ;).

Nettiaikani on kuitenkin hyvin-hyvin vähissä nykyään, enkä ole ollenkaan varma, jaksanko/ehdinkö tällaista tempausta organisoimaan.
Siksi halukkaiden lapastelijoiden sijasta kyselen ensin, löytyykö sieltä ruutujen takaa halukkaita apuemoja toteuttamaan tempausta?

Apuemojen tehtävänä olisi koota ilmoittautuneiden tiedot, lähettää tempauksen alla blogikutsut ilmoittautuneille sekä listata osallistujat (blogeineen) blogin sivupalkkiin.
Varmuuden vuoksi voimme tehdä niin, että jaamme osallistujat kahteen alablogiin (Tumpputupa ja Kinnaskoppa) ja tiedotukset toimitetaan tästä pääblogista.
Lapaslukumäärää voidaan toki myös laskea, mikä osallistujat niin toivovat ja apuemot siihen suostuvat :).

Nyt siis halukkaat voivat ilmoittautua apuemoiksi tämän tekstin kommentteihin - ja jos 2-4 rohkeaa apulaista ilmoittautuu, voimme toteuttaa Lapaskuutempauksen tänäkin vuonna.

5 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Laitanpa päivityksen jakoon, josko löytyisi jotkut apuihmiset.

Maame kirjoitti...

Hei! Olen aivan uusi tässä bloggailussa, enkä tähänkään tempaukseen ole vielä koskaan osallistunut, mutta kudon ja virkkaan ahkerasti ja olisi kiva olla mukana kutomassa käpälän lämmittimiä muiden saman henkisten kanssa. Kotiäitinä aikaa on jonkin verran ylimääräistä, ja olisihan se harmi jos tätä ei saataisi käyntiin tänä vuonna. Joten mahdollinen apuemo ilmoittautuu palvelukseen. :)

Heiska74 kirjoitti...

Mielestäni Lapaskuu ei toteudu tänä vuonna, voisi toteutua ensi vuonna. Olis hyvä valmistutua asiat kuntoon ennen Lapaskuu toteutuu. Voi pitää tauon tänä vuonna?! Mitä ajattelette? Harmi minua, ettei toteudu Lapaskuu tänä vuonna.

Unknown kirjoitti...

Mikäli Lapaskuu on vaarassa kokonaan peruuntua, ilmoittaudun ehdottomasti apuemoksi. Vaikkakin kokemukseni kotiäidin ylimääräisestä ajasta on kovin päinvastainen kuin Maamella. :D Vaan kyllä sitä reilun kuukauden ajan jostain saa aikaa nipistettyä. ;)

Mukana siis! Joko pannaan ilmoittautumisviesti jakoon?

Bloggeri/Helmis tarvinnee emojen sähköpostiosoitteet jatkoa varten? Mun on leena.katto[at]gmail.com.

Maame kirjoitti...

Voi että! ihan olin unohtanut s-posti osotteen tuosta viestistä! :) eli Lydia.ikonomidis@gmail.com