2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

21. marraskuuta 2010

Kettulapaset ja hanskatTampereen käsityömessut oli eilen. Jo illan aikana sain ekat langat joululahjaksi! Cascade 220 neuloutui kuin itsestään nelosen puikoilla, 20 silmukkaa ja peruslapaset peukalokiilalla. Tässä on mahtava yhteistyön tulos Kuopuksen (10 v) kanssa! Minä neuloin, ja tyttö neulahuovutti ketun päät koristeeksi! Tällaista yhteistyötä me suunnitellaan tekevämme paljonkin täst'edes! Nyt on mummulle eli mun äidille joululahja valmiina. Hyvä kun jossain pääsee näyttämään, kun omaan blogiin ei voi vielä laittaa.

Neulahuovuttaja itse sai jo viikolla uudet hanskat. Lankana on Fortissima socka ja puikot 2,25 m. Väritys on Kuopuksen itsensä tilaama. Pikaiseen kuvattu, kun olen päivänvalolla kotona vain viikonloppuisin, ja puistoon ja kavereille oli kiire...

Peruslapasia tekee nyt mieli suoltaa puikoilta pikavauhtia. Saatan saada äidin miehen lapaset valmiiksi vielä tänään... ja suunnitelmissa on vaikka mitä lapasia. Hitaasti sytyin tähän lapaskuuhun kun tein yhtä kirjoneulelapasta, joka on kesken vieläkin ja esittelemäni kahdet sormikkaat ohuesta langasta, ja nyt vasta olen paksumman langan lumoissa.

1 kommentti:

Ruiskaunokki kirjoitti...

Elämän iloa ja luovuutta, mahtavia neuleita!