2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

19. marraskuuta 2009

Valmistuneita

Laiska kun olen, julkaisen lyhykäiset esittelyt tähän mennessä valmistuneista lapasista...Eli lapaset ovat vasemmalta oikealle siinä järjestyksessä, kun ne ovat valmistuneet. Pienet tumput ovat vauvan käteen sopivat, neulottu seiskaveikasta. Keskimmäiset ovat naisen käteen sopivat, lankana sininen Saana (100% villaa). Näissä lapasissa kämmenselän puolella on 2o2n joustin. Vasemman puoleiset lapaset on neulottu mustasta isoveli-langasta ja hiukan höystetty sinisillä (Saana) raidoilla. Lapaset ovat miehen käteen sopivaiset ja myöskin näissä on selkäpuolella 2o2n joustin. Nämä menevät pikkuveljelleni lahjaksi samantein käsiä lämmittämään. [ ja joo, päättelen lapaset toki ennen luovuttamista ;) ]
Ja joo, päättely ei oikein ole innostanut.. Noinkohan käy, et jouluaatonaattona hiki hatussa päättelen kaikki syksyn aikana neulomani sukat ja lapaset ;)

edit: Sen siitä saa, kun unenpöpperössä yrittää päivittää.. siis jättimäisillä käsillä varustettua lasta ei toivottavasti meille ole tulossa, eikä pikkuveljeni (aikuinen mies) enään käytä vauvan käteen sopivia lapasia.. Eli oli vasen ja oikea hakusessa.. Valkoiset tumput vasemmalla siis vauvallemme ja oikeanpuoleiset veljelleni :)


Vielä reilu viikko aikaa lapasteluun.. Tää lähtee nyt kaivamaan seuraavaa paria varten langat valmiiksi :)

p.s. blogihan löytyy edelleen täältä

Ei kommentteja: