2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

13. lokakuuta 2008

Jabadabaduu, Lapaskuu lähestyy!

Lokakuu etenee ja on aika ryhtyä suunnittelemaan marraskuista Lapaskuuta oikein tosissaan!

Vanhoista kirjoituksista olen poistanut ns. tunnisteet, jotta voimme aloittaa uuden Lapaskuun puhtaalta pöydältä.


Lapaskuuhun ilmoittautuminen alkaa nyt heti, saman tien ja aikaa on 13.-29. 10!! Ilmoittautumisia varten laitan vielä uuden erillisen postauksen.
MUISTA ilmoittaa sähköpostiosoite!

Mikäli haluat mukaan lapastelemaan, ilmoittaudu mieluiten jo ihan pian. Kun osallistujien määrä on tiedossa, tiedämme myös, tarvitaanko lisäblogeja.

Apuemänniksi ovat ystävällisesti tarjoutuneet Ixu, Niina, Villasukka sekä Anna. Kiitos teille kaikille!!
Tosi ihanaa, että teillä on mahdollisuus tarvittaessa olla apuna. Sata osallistujaa vielä onnistuu yhdeltäkin emolta, sillä silloin voidaan toimia yhdessä ja samassa blogissa. Mutta jos väkeä tulee enemmän, olisi tosi kiva, jos apuemännät voisivat auttaa kutsujen lähettämisessä ja vaikkapa osallistujien blogien listaamisessa.

Joka tapauksessa esimerkiksi lapaskirjanpitoon pestaisin mielelläni henkilön tai pari :). Onko jollain erityistä halukkuutta ryhtyä lapasten laskijaksi?!
JOs apuemännillä on jotain toivomuksia tai ehdotuksia emännöimisen ja työnjaon suhteen, kertokaapa rohkeasti ja reippaasti minulle!


Kysymykset ja ehdotukset muissakin asioissa ovat ihan sallittuja :). Laittakaa niitä mieluiten tähän postaukseen, etteivät eksy ilmoittautumisten sekaan!

Minulle voi myös laittaa kysymyksiä tai ilmoittautumisia s-postiin: helminalle_4 ät hotmail.com , mikäli on jotain yksityisempää kysyttävää.


JOs käytätte jotain tiettyä lapasohjetta, merkitkää se postauksen tunnisteeksi. Bloggerhan mahdollistaa useampienkin tunnisteiden käyttämisen samassa postauksessa.
On ihan mielenkiintoista tietää, monetko kirjoneulelapaset, haavistot, huovutetut tai ailit jne. saadaan aikaan kuukauden kuluessa.

Lapasiksi lasketaan tässä tapauksessa kaikki käteen sopivat kapistukset, siis rannekkeet, kämmekkäät, hansikkaat, sormikkaat, tumput, rasat, patakintaat, pesukintaat yms.
Merkitkää tunnisteeksi myös oma nimimerkkinne/nimenne, niin yhdellä tunnisteen klikkauksella löytyvät silloin kaikki omat lapasenne.

TERVETULOA!

JOtain kuitenkin unohtui, joten kysykää ihmeessä, mikäli jokin asia jäi epäselväksi.

Ei kommentteja: