2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

7. marraskuuta 2008

Hei!

Hienosti on ensimmäinen lapasteluviikko sujunut. Melkoinen määrä lapasia on jo valmistunut kummassakin tuvassa! Mahtavaa!
Pääemokin sai tekeillä olleen huivinsa valmiiksi ja pääsi vihdoin toden teolla aloittamaan hanskapuuhat. Nyt on kolmet lapaset puikoilla ja saattaapa niistä yksi pari tänään jo valmistuakin. Ainakin niitä tuossa vieressä kovasti odotetaan :).


Tunnisteista pieni täsmennys, huomio huomio!!

Merkitse lukumäärätunnisteeksi
kuinka monta lapasparia ilmoitat juuri tällä kertaa valmistuneeksi.
Jos siis ilmoitat nyt kahdet lapaset valmistuneeksi, merkitse tunnisteeseen "2 valmiit".

Älä merkitse tunnisteeseen omaa kokonaissaldoasi! Vaikka olisit tehnyt jo aiemmin kolmet lapaset ja ilmoitat nyt 2, älä merkitse tunnisteeksi "5 valmiit".
Toki voit laittaa postaukseen muuten maininnan siitä, monetko lapaset sinulla on yhteensä tehtynä, sehän helpottaa kirjanpitoa sinun kohdallasi.

Sivupalkin tunnisteissa nämä "x valmiit" -merkinnät auttavat emoja pysymään ajan tasalla kaikkien lapastelijoiden yhteissaldon laskuissa.
Emojen laskuavuksi tarkoitettu systeemi ei enää toimi, jos jokaisen oma kokonaissaldo näkyy tuolla tunnisteissa.
En ollenkaan väitä, että tämä olisi maailman paras laskujärjestelmä, mutta yritetään nyt kuitenkin edetä kaikki samaan tapaan, jookos?!
Huomaa, että tunnisteita voi jälkeenpäin muuttaa tai vaikka lisätä mikäli siihen on tarvetta.

Älä myöskään hämmenny, jos laittamaasi (lukumäärä)tunnistetta on nyt muutettu. Toki, jos on jotain epäselvää tai jotain on laskettu väärin, ilmoita heti asiasta!!
Tämän postauksen tai mielestäsi hämmennystä aiheuttavan postauksen kommentteihin kannattaa heti ilmoittaa, mikäli huomaat jotain hämminkiä laskuissa tai muutenkin.

--------

Kohta onkin tosiaan ensimmäinen viikko kulunut ja sitten voidaankin koota ensimmäisen viikon lapassaldo. Viikonlopun aikana varmaankin apuemot kertovat omat laskelmansa ja joko sunnuntaina tai viimeistään maanantaina laitan ensimmäisen viikkoraportin pääblogiin.

Lapastelemisiin!!

.

3 kommenttia:

puikkotiikeri kirjoitti...

Mä ihmettelinkin, miksi niitä valmiit-tunnisteita oli niin monta... Tämä selventää asian. :)

Niina kirjoitti...

Laskennan tulos Kinnaskopan osalta saapuu sinulle sunnuntaina viimeistään klo 20.
Kiitos ja mukavaa isänpäivä viikonloppua!!

annariu kirjoitti...

juu ja tumppujen saldo tulee lauantai aamu(päivällä) kun tuo isäinpäivä on ihan täynnä ohjelmaa täällä meillä