2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

3. joulukuuta 2007

Armaat lapastelijakollegat!

---

Oma saldoni oli kuitenkin kaikkiaan ihan itseäni tyydyttävä ja kuvia lapaskuun aikana syntyneistä lapasistani löytyy täältä. Erityisen iloinen olen kirjoneulelapasista ja elämäni ensimmäisistä sormikkaista. Kaikkiaan taisin tehdä 7 ½ käsikäsparia, kun yksi pesukinnaskin mahtuu joukkoon.Koko lapasteluporukka on ollut aivan mahdottoman ahkeraa! Päällimmäiseksi mieleen on jäänyt mahtava sato upeita kirjoneulelapasia, ehkä siksi, että tänä vuonna niitä taisi valmistua viime vuotta enemmän. Lukumäärää en ole laskenut, mutta sellainen näppituntuma minulla on.

On niin hauskaa nähdä, miten erilaisia tuotoksia Lapaskuuhun taas kerran mahtuu; pesukintaita, rannekkeita, kämmekkäitä, sormikkaita, sekä ties miten monella eri tavalla toteutettuja tumppuja!


Mahtavaa, kun tulitte mukaan lapastelemaan, kiitos ihan jokaiselle mukanaolosta! Jokaisella on mukaan lähtiessä ollut omat tavoitteensa, joillakin tavoitteet jopa ylittyivät, joillakin täyttyivät, kuten suunniteltua. Vaikka saldo olisi jäänyt alle alkuperäisen suunnitelman, niin eipä kai sekään haittaa - suunnitelmat vain niin monesti muttuvat matkan varrella. Lapasteluahan voi jatkaa edelleenkin omassa tahdissaan, etenkin jos tumppuja on vielä pukinkonttiin menossa...khöm..


Erityiskiitos myös kaikille hyväntekeväisyystempauskekoon kortensa kantaneelle. Hienoa, että niin innostuneesti ja auliisti lupauduitte auttamaan ja toteutitte myös lupauksenne. Olisi kyllä hienoa nähdä se tempaussaalis kokonaisuudessaan, mahtaako olla missään näkösällä? Itse en sellaista ole havainnut, mutta kertokaa, jos tiedätte tai kuulette jotain asiasta! Hyväntekeväisyys-tunnistetta (klik) napsauttamalla näkyvät kyllä ainakin muutamat matkaan lähteneet lapaset!


Niinpä niin, joulu tulla jolkottaa, meillä esikoisen syntymäpäivä muistuttaa aina myös siitä, että jouluaattoon on tosiaankin vain 3 viikkoa! On aika siirtyä muihin puuhiin vaikka moni saattaa lapastelua vielä jatkaakin. Lopullista kokonaislapassaldoa en ole vielä laskenut, mutta jos joku sopiva hetkonen vapautuu, niin olisi kyllä mukava saada jonkinlainen loppuluku lapasten lukumäärästä.Arvonta on myös suoritettu. Lähin satunnaislukueksperitiissimus (= armas puolisoni) lausui äsken maagisen luvun 1 ja 89 väliltä. Tämä sisältää tempauksen osanottajat, paitsi ei tietenkään minua itseäni ja pienen jännityksen ylläpitämiseksi tarkistan osanottajien sähköpostilistasta vasta hetkosen kuluttua, kuka on tuo onnekas numero 49!!! Tämä ei siis ole kyseinen luku vasemman reunan aakkosellisella osallistujalistalla, vaan sähköpostiosoitteiden perusteella, bloggerin automaattisesti laatimalla blogin kirjoittajalistalla oleva numero 49.


Pitemmittä höpisemisittä: Kiitos kaikille kivasta lapastelusta ja hyvää joulukuun jatkoa!!

Ei kommentteja: