2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

30. marraskuuta 2007

Mattimyöhäinen ilmoittautuu...

...erittäin surkealla lapassaldolla. Jotenkin on nuo muut rojektit vieneet niin mukanaan tässä kuussa, että ekat lapaseni väsäsin vasta muutama päivä sitten.





Enivei, tässäpä he ovat.




4-vuotiaalle tyttärelleni yrittelin Tovesta tumppuja. Kerta oli tuon langan kanssa ensimmäinen, ja loogisesti ajattelin, että kun teen itselleni sopivat niin huovutuksen jälkeen olisivat passelit tytölle. Nooooo, nämä pyörivät muistaakseni kaksi kertaa 40 asteessa ja tuskastuneena viskasin ne lopulta 60 asteeseen, jonka jälkeen alkoivat olla "vähän sinnepäin". Pukin konttiin.



Pakko laittaa näistäkin vielä (huono) kuva, kun näiden piti valmistua tähän päivään mennessä. Langan juutas meni ja loppui kesken toisen tumpun kärkikavennuksissa enkä ole ehtinyt ostoksille. Nämä siis ovat siililapaset NovitaKlubin lukijoiden ekstraideoista, älyttömän kiva oivallus. Nämä tein kaksinkertaisesta Woolista ja Tango Fanista, 50 g Woolia ei siis riittänyt 4-vuotiaan tumppuihin :(

Kiitokset emännälle ja "kanssalapastelijoille" tästä kuukaudesta! On ollut aivan mahtavaa käydä täällä toisten upeita tuotoksia ihailemassa vaikkei se oma sato niin kummoinen ollutkaan.

Ei kommentteja: