2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

1. marraskuuta 2009

Tervehdys kanssaneulojat!

Olen vanhempi neuloja, joka on oppinut alkeet 50-luvulla ja siitä jatkanut. Opiskelujen alkuvaiheessa olin puolitoista vuotta neulomatta tai tekemättä mitään käsitöitä. Napitkin kävin ompelemassa kavereilla. Kotona oli pakko tehdä itselle vaatteita ja neuloa tarvitsemansa lapaset ja sukat ja vähän neuloa nuoremmillekin sisaruksille ja ajattelin lopettaa siihen kaikki kun lähdin kotoa omilleni. Mutta puolentoista vuoden tauon jälkeen tein lahjaksi ensin ponchon äidille ja sitten muille ja siinä sitä ollaan. Opiskeluaikaiset tuttavat -miehetkin -muistavan, että neuloin aina.
Olen lähinnä sukkien kutoja, mutta joskus pitää tehdä lapasiakin. (Viime vuonna taisin puhua lapsista ja niiden aikaansaaminen on mahdotonta enää). Olen tuplamummi ja lisää lapsenlapsia pitäisi tulla kevään korvalla.
Tavoite ei ole mitenkään korkealla eli ainakin yksi pari lapasia pitäisi saada aikaiseksi. Katsotaan sitten. Osasyy on, että marraskuun työkalenterini on hullun täysi. Muutama muu neule on kesken ja odottaa valmistumista.
Minut löytää blogistani Iso Gnu.

Lapastelemisiin!

Ei kommentteja: