2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

1. marraskuuta 2009

Helou lapastelijat!

Mahtavaa, nyt ollaan siis Lapaskuussa!
Äsken kun kurkistin tilanteen, oli jo 68 lapastelijaa kirjautunut tänne blogiin ja 24 kutsua on odottamassa vastausklikkausta.
Jos odottelusta huolimatta ei kutsua ala kuulua ilmoittamaasi sähköpostiin, niin huikkaa ihmeessä.
Ainakin kaksi painovirhepakanaa oli jo eksynyt osoitteisiin ja nämä sähköiset postinjakajathan eivät moisia suvaitse. Kovasti yritin kyllä olla huolellinen osoitteiden kanssa, mutta niin ne vaan on sormet joskus nopeammat kuin silmä..

Ilmoittautuneita on siis 92, tosi hienoa! Tästä tulee tosi hauskaa, vaikka kieltämättä Sukkasadon jälkeen tuntuu, että yksi kuukausi onkin oikeastaan hurjan lyhyt aika.

Olen yhä edelleen lähettänyt kutsut kaikille mukaan ilmoittautuneille ja tilaa on vielä. Bloggerin blogiin mahtuu kuitenkin valitettavasti vain sata kirjoittajaa.
Minun puolestani mukaan sopii tulla mainiosti tuon määrän ylikin lapastelijoita, mutta yli sadan menevien pitää sitten lapastella Tumpputuvassa. Kyllähän sieltäkin osallistuminen onnistuu, mutta hiukkasen yksinäisempää saattaa tulla.
Eli jos mietit mukaan tulemista, kannattaa olla nopea, jotta pääset vielä tähän blogiin :).

Taidanpa tästä mennä lapaspuikkoja heiluttelemaan. Vähäsen on vielä runsaudenpulaa, enkä oikein meinannut keksiä, mitä ottaisin ensin puikoille. Ehkäkä aloitan ihan pikkuruisista lapasista.

Ensimmäistä lapaspostausta odotellessa :).
Hyvää Lapaskuuta kaikille, pidetään hauskaa!

.

Ei kommentteja: