2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

1. marraskuuta 2009

Sanaton esittäytyy

Heipä hei,

ensimmäistä kertaa lähdin mukaan mihinkään yhteisneulontaprojekteihin, mutta useamman vuoden olen jo seuraillut kyseisiä tempauksia. Nyt sitten riitti uskallusta ja aikaakin (?) lähteä mukaan.

Olen siis sanaton ja bloggaillut kaksi vuotta lähes päivälleen. Kirjoittelen muutakin kuin neulontajuttuja blogissani: kirjoista, töistä, ajatuksista, opiskelusta ja vielä niistä käsitöistäkin. Neulonut sen sijaan olen useammankin vuoden. Kiitän edelleen mielessäni ala-asteopettajaani, joka kärsivällisesti neuvoi vasenkätiselle tavan neuloa ja tikata. Suuria töitä aloin neuloa vasta bloginkin aloittamisen myötä. Tälläkin hetkellä töitä on levällään kotonani enemmän kuin siippa sallisi. Ja niistä lankavarastoista ei puhuta!

Katsoin jo viikolla lankoja varastoistani, sillä tilaa pitäisi saada. Lapasia syntyy luultavasti jämälangoista, mutta ostinpa minä eilen messuilta vielä Tovea lapasia varten, eli sellaiset ainakin syntyy. Suunnitelmissa olisi tehdä tovejen lisäksi yhdet palmikkolapaset, yhdet kämmekkäät sekä yhdet kirjoneulelapaset. En yleensä harrasta edes kirjoneuleita lainkaan, koska en tykkää seurata orjallisesti ohjeita, joten yritän selättää kirjoneulekammon. Neljät lapaset suunnitelmissa eli pitäisi tikata lapaset/viikko. No, eiköhän tuo onnistu...

Ei kommentteja: