2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

12. marraskuuta 2009

Kahdet ensimmäiset

Lapaskuu vaikutti aluksi menevän osaltani ihan harakoille, ei tehnyt mieli lapastella. Sitten tänne alkoi ilmestyä Lovikkaita pilvin pimein ja siitähän se ajatus sitten lähti.

Ruskeat lapaset lovikkaiden ohjeella, käsin huovutettu, koristeluihin inspis tuli Juju-Erilainen lastenvaatekirjan ohjesivuilta. Huomaa varmaan, ettei ole tullut aiemmin kirjontaa harrastettua. Tykkään kuitenkin! Väri on oikeasti tummanruskea (luonnon musta). Oma käteni on mallia 'karjakko', joten pienethän näistä tuli. Lähtivätkin jo postissa kaverin luo, kun hällä oli akuutti lapasen tarve.Malli: Lovikkaat
Lanka: Hahtuva, 2-säikeinen. Nimetöntä lankakaupasta.
Menekki: Kaikki mitä oli, siis ihan kaikki, toisen peukun pää tuli toisen lapasen päättelyiden jämistä. Painoksi mittasin 57g.


Lovikkaiden tehokkaasta langankäytöstä sain inspiksen käyttää kaiken 58g Isoveljeä jota kaapista löytyi. Toisen peukun viimeiset puolitoista kerrosta taas päättelyjämistä. Sisko polttaa tupakkaa ja sitä ei kuulemma voi tumput kädessä tehdä, siispä hän saa joululahjaksi kämmekkäät. Ihastuin näihin itse aivan täysillä ja käyn yhtenään sovittelemassa näitä. :D Pitänee laittaa jo valmiiksi joulupakettiin, etten saa niitä jo nuhruiseksi ennen joulua.


Malli: Omasta päästä, 32 silmukkaa. Mallineule Novitan talvinumeron villasukista, kämmenpuoli sileää.
Lanka: Isoveikka
Menekki:58g.

2 kommenttia:

Maria H. kirjoitti...

Noi on hienot:-)

Maria H. kirjoitti...

Niin ihastelin noita kämmekkäitä, mutta siis nuo harmaat on myös niin huikean upeat koristeluineen, että saaja on varmasti iloinen:-)