2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

4. marraskuuta 2010

Ensimmäisten esittelyä.

Esittely näköjään unohtui, joten tässä sitä nyt heti alkuun: olen 28-vuotias innokas neuloja Helsingistä. Neulomisinnostus iski uudestaan vuonna 2006 raskausaikana. Kaikkea muuta on tullu tehtyä, muttei juuri lapasia. Olen kokenut kunnollisen peukalon erittäin vaikeaksi enkä ole tehnyt muuta kuin huovutettavia lapasia tai vauvojen peukalottomia versioita. Tänä syksynä sain viimein jälleen kerran rohkaistua itseni ja neuloin ensimmäiset kiilapeukalolliset vanttuuni. Jotta haastetta olisi vielä lisää, suunnittelin mallin itse. Se on tulossa jakoon jahka saan ohjeen kirjoitettua.

Aiemmin mun Lapaskuun sato on jäänyt kehnoksi, mutta jospa tänä vuonna sujuisi paremmin. Ensimmäiset ainakin valmistuivat hurjan nopeasti, muutamassa päivässä!

Mallia katselin vain kuvista, mitään ohjeita en lukenut. Parilapaset menevät miehen veljelle ja morsmaikulleen kihlajaislahjaksi. Lanka Novitan 7 Veljestä, puikot 3,5 mm.


4 kommenttia:

HopeaMuffinssi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
HopeaMuffinssi kirjoitti...

hyvältä näyttää... Mä tarviin edelleen tuohon parilapaseen ohjetta vaikka niitä jo kolme oon tehnytkin, se ei vaan jotenkaan "osu ja uppoa" mun päähäni :S

Poistin ekan kommentin ko oli niin typoa

Ruiskaunokki kirjoitti...

Mahtavaa lapastelua, ensimmäiset ja omalla mallilla!

SatuK kirjoitti...

Kiitokset! Tarkennettakoon vielä, että ensimmäiset ovat vaaleanpunaiset ja palmikolliset, löytyvät blogistani.