2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

22. marraskuuta 2009

Snowbird-lapaset

Lapaskuun tavoitteeni on täyttynyt. Sain lopulta valmiiksi heti kuun alussa aloittamani ihanat Snowbird-lapaset. Ohje näihin Elli Stubenrauchin suunnittelemiin lapasiin löytyy Vogue Knitting Fall 2008 -lehdestä.

Viime syksynä aloittelin näitä jo Novitan Floricasta mutta lapasista oli tulossa jättikokoiset ja niin ne hautautuivat liki vuodeksi.

Tänä syksynä päätin yrittää uudelleen ja ostin langaksi SandnesGarnin Lanettia. Käytössä 2.0 mm sukkapuikot. Vieläkin näistä tuli liian leveät minulle mutta pojan käteen onneksi olivat sopivat kunhan vain peukaloa pidensin hiukan.

No, kirjoneulekammoni kyllä hävisi näitä tikuttaessani. Miksikään TV-neuleeksi nämä kyllä eivät sopineet sillä ohjetta oli vilkuiltava vähän väliä ja laskettava silmukoita.

Lopputulokseen olen kuitenkin tyytyväinen vaikka pinta hiukan epätasaiseksi jäikin mutta eiköhän se käytössä tasoitu. Vielä ehdin varmaan yhden parin käsineitä saamaan valmiiksi tähän lapaskuuhun, kun oli pakko välillä aloittaa se TV-neule, kun ei näitä jaksanut aina tehdä.

Nyt sitten odotellaan vain sitä lunta!

Ei kommentteja: