2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

30. marraskuuta 2007

Nälkä kasvoi neuloessa...

...mutta tässä viimeiset kaksi pariani Lapaskuuhun ja näin saldoni on yhteensä kuusi paria, joka nyt sitten onkin noin neljä paria enemmän kuin alunperin ajattelin tehdä.

Tässä alla kuvassa kääntölapaset (onteloneuletta) Tampereen Kädentaidot -messuilta ostamani Wetterhoffin paketin ohjeen mukaan. Langat olivat herkullisen suklaan ja vaniljan väriset Sofiat ja näistä tuli mukavan lämpöiset. Voi nyt sitten mielen mukaan päättää haluaako pitää enemmän ruskeina vaiko valkoisina. Tämä onteloneule on mukava tekniikka ja varmasti tulee käytettyä myöhemminkin mutta ihan heti en kyllä toisia kääntölapasia aloita.

Olin etukäteen päättänyt noiden kääntölapasten olevan tämän kuun viimeinen parini mutta niinhän se nälkä kasvoi näitä lankoja neuloessa ja oli "pakko" tehdä vielä yksi pari kun siitä Wetterhoffin paketista jäi vielä Sofiaa jäljelle. Tein lopusta Ullan ohjeen mukaan Ailin lapaset. Täälläkin on monia tällä ohjeella tehtyjä lapasia nähty mutta minulle tämä oli ensimmäinen pari ja nämä olivat kyllä hauskat ja nopeat neulottavat.

Helmikselle kiitokset kivan Lapaskuun järjestämisestä ja muille kiitokset hyvästä seurasta!

Lapastehtaani jää nyt muutaman päivän lomalle ja siirtyy muihin joululahjaneuleisiin hetkeksi ennen vielä yksien lahjasormikkaiden tekoa.

Ei kommentteja: