2012

Ilmoittautuminen lapaskuuhun alkaa piakkoin, pysykää kuulolla :).

31. lokakuuta 2007

Yy-kaa-kooo.....

Onkos jo alkuverryttelyt hyvin suoritettu?


Pyydän vielä kaikkia ystävällisesti tarkistamaan osallistujalistasta ainakin oman nimensä ja blogilinkkinsä. Ilmoittakaa ihmeessä, jos joku tieto on hassusti, väärin tai puuttuu jopa kokonaan. Minä kun olen veivannut noita linkkejä vähän muiden puuhien lomassa, niin pianovirheitä on voinut sattua. Tarkoituksella en ketään ole listalta pois jättänyt, mutta aikamoista salapoliisintyötä on saanut välillä tehdä nimimerkkien, bloginimien, sähköpostiosoitteiden sun muiden tietojen tsekkaamisessa. JOiltakin blogilinkki puuttuu, koska mielestäni sitä ei ole ilmoittautumispostissa ollut, mutta satavarma ei siitäkään asiasta voi olla. Etenkin samalla tai lähes samalla nimimerkillä kirjoittavien kanssa olen välillä ollut vähän sekaisin :).
Kaiken kaikkiaan mukana on nyt 79 lapastelijaa ja 8 kutsua on vielä odottelemassa. Huikeaa ja hauskaa!

Muutama kutsu odottelee siis vielä vastaamista ja muutaman pidempään varronneen kutsun lähetinkin eilen uudelleen. Huikatkaa, jos on jotain ongelmia.


Yy-kaa-koo ja HEP!


Nyt se lapastelu sitten alkaa ihan virallisestikin.

Pitäkää hauskaa ja kertokaa muillekin, kun löydätte kivoja lapasmalleja. Laittakaa vähän muistiin, paljonko lapasia syntyy, sillä viimevuotisesta muistelen, että jossain vaiheessa menin siitä hurjasta lapasmäärästä kuitenkin laskuissani sikin sokin.


*Kilkati kalkati* eli paljon puikkojen kilinää ja puheen kalinaa :)!

2 kommenttia:

Taija K kirjoitti...

Olet kyllä tosiaan nähnyt vaivaa linkkien yms. kanssa. Itsekin lähetin sulle osallistumiskommentin ilman mitään yhteystietja, tajusin asian myöhemmin mutta en päässyt heti korjaamaan asiaa, ja kun seuraavan kerran tulin koneelle, kutsu olikin jo tullut!

Tätä voi jo kutsua hyväksi palveluksi ;o) Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Eipä kestä :). Mukavaa, kun olet mukana!